KotisivutSivuston suunnittelu ja tekninen toteutus

Tuotamme kotisivut yrityksille, yhteisöille ja yksityisille. Kotisivut suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaan.Kotisivuista tehdään aina myös ns. responsiiviset. Sivut siis skaalaantuvat automaattisesti pöytätietokoneisiin, kannettaviin, tabletteihin ja puhelimiin.Kaikille toteuttamillemme kotisivuille teemme ns. Google-perusoptimoinnin. Tällöin sivusto tehdään Googlen suositusten mukaisesti mikä edesauttaa sitä nousemaan hakutuloksissa hyvään sijoitukseen.Oikeanlainen tekninen toteutus palvelee sivuston toimivuutta ja saa kotisivut löytymään hakukoneista, kuten Googlesta, tärkeimmillä hakusanoillanne.Toteutamme kotisivut tietokantapohjaisella julkaisujärjestelmä WordPressillä.
tuottamiamme kotisivuja

Katso tuottamiamme kotisivuja »

Kaikki sivut ovat ns. perus wordpress sivuja, joita muokataan asiakkaan käyttöä helpottamiseksi. Jokainen teema on halutessaan asiakkaamme valitsema.Tyylikkäällä teemalla kotisivunne erottuvat massasta, herättävät kiinnostuksen ja jäävät mieleen. Ammattimainen visuaalinen ulkoasu antaa asiakkaillenne hyvän kuvan myös yrityksestänne. Selkeä graafinen suunnittelu auttaa kotisivuillanne kävijää löytämään etsimänsä asiat helposti. Tämä on usein myös ensimmäinen askel hyvään asiakassuhteeseen.

Olemme koonneet tänne muutamia

esimerkkejä »

tuottamistamme kotisivuista.Referenssisivulta voitte kenties löytää omalle yrityksellenne sopivan tyylin ja rakenteen. Näin pääsemme heti yhteiselle aaltopituudelle ja voimme suunnitella rakenteeltaan ja tyyliltään toivomanne kotisivut. Voitte jo tarjouspyynnössänne kuvailla haluamanne sivuston rakennetta ja tyyliä referenssisivujen perusteella.

kotisivut hinnasto

Hinnasto

Kerro lyhyesti minkälaiset kotisivut tarvitsette. Voimme myös päivittää nykyiset jo olemassa olevat sivunne tai tehdä niille Googleoptimoinnin. Lisätietoja tarvitessamme otamme teihin yhteyttä.

Kotisivujen muokkaukset ja muut työt 50€/h sis. ALV 24% . 

Kotisivut aina vain 24,90€/kk. Ei muita kuluja. Valitse haluamasi teema tältä sivulta.

*Kuukausi hinta sis. Kotisivujen suunnittelun ja toteuttuksen, ALV 24%, palvelin tilan kotisivuille, oma verkkotunnus sis. SSL-sertifikaatin (https://oma-tunnus.fi), sähköpostin omalla verkkotunnuksella (info@oma-tunnus.fi), Sivuston päivitykset.